Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Konkurrence: Vind et 200 kroners gavekort til iTunes

Det vigtigste først
Skriv den bedste, sjoveste, mest tankevækkende kommentar på Frekvens.dk inden fredag den 28. september, klokken 23:59, og vind et iTunes gavekort på 200 kroner. Du bestemmer selv hvilke(t) indlæg, du vil kommentere på. Du må kommentere lige så mange gange, du har lyst.

Lørdag den 29. september vælger teamet bag Frekvens en vinder blandt kommentarerne. Vinderen bliver offentliggjort på sitet, og får tilsendt iTunes gavekortet i en mail (husk at angive din mailadresse, vi skal nok passe godt på den).

Hvorfor vi gør det?
Som du sikkert har bemærket, hvis du er er en af vores trofaste læsere, har vi forøget aktiviteten på sitet kraftigt i de seneste par uger. Vi har også redesignet, og vi er rigtigt glade for vores nye look og de nye funktionaliteter på Frekvens. Vi kan også se i vores statistikker, at antallet af læsere stiger dag for dag, og det er vi naturligvis også rigtig glade for.

I teamet bag Frekvens har vi talt om, at det kunne være sjovt, hvis vi kunne få mere dialog i gang med dig og de andre læsere. Vi har derfor bestemt os for, at prøve at motivere vores læsere til at komme ud af busken, og kommentere på nogle indlæg. Vi er interesseret i alle kommentarer. Det kunne være en holdning til ugens nye skiver eller koncerter, om 50 Cent rent faktisk smider håndklædet i ringen eller Stings natklubvaner, det er helt op til dig. Kommentér løs!

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
anne møller
September 28, 2007 kl. 22:44

..et ganske godt træk af den gamle rotte; ikke at fortrække en mine og proklamere sit frisind – oven i købet vælger han at trække konen med i legen… Måske han overvejer at snuppe G.oorkk!! Michaels trone som gammelklam støder…eller er det et offensivt modtræk til tæt-på-skandale at: “A gentleman will walk but never run…”

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS