Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Electric Six lever stadig

De fleste husker nok bedst Chicago-bandet Electric Six, for deres to fjollede single hits Danger (High Voltage) og Gay Bar. En mildt sagt middelmådig optræden på Roskilde Festival, gjorde heller ikke meget for, at vi troede der var mere i dem.

Nu viser det sig så, til min store forbløffelse, at de stadig lever, og har en pladekontrakt. Deres nye plade kommer, ifølge Stereogum, til at hedde “I Shall Exterminate Everything Around Me That Restricts Me From Being The Master”, hvilket i bund og grund er en glimrende titel.

Som man kan høre på sangen Dance Pattern, fortsætter bandet i deres pseudointellektuelle disco-møder-Talking Heads-på-den-herre-ironiske-måde stil, som ikke nødvendigvis borger for kvalitet, men nok skal få startet adskillige fester.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS