Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I lørdags kunne man opleve Thomas Troelsen som dj på Studenterhuset i Århus, hvor han begejstrede med masser af dansable disco og electro-tracks. Efterfølgende endte undertegnede i en diskussion med den tidligere Superheroes-frontmand omkring sangen Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In), der var et hit i 1968 og som tredive år senere fik lidt af en revival, da den figurerede på soundtracket til filmen “The Big Lebowski”.

Diskussion gik på, hvorvidt sangen oprindeligt var et hit for countrystjernen Kenny Rogers eller for en gruppe, og det inspirerede valget af denne uges retro video. Sangen var nemlig et hit for gruppen The First Edition, der blev dannet i 1967 af medlemmer fra gruppen The New Christy Minstrels – en gruppe der kunne tælle Kim Carnes og Gene Clark fra The Byrds blandt sine medlemmer. De kom dog ikke med i The First Edition, men det gjorde Kenny Rogers til gengæld, og her opstår kilden til forvirring.

Gruppen udsendte nemlig i 1967 deres debutalbum, og det eneste nummer Rogers synger på er Just Dropped In, der er gruppens anden single og første hit. Rogers, der dengang var kendt som Hippie Kenny på grund af sit hår, sin ørering og forkærlighed for lyserøde solbriller, begyndte at synge mere, og da bandet to år senere hittede med sangen Ruby, Don’t Take Your Love To Town skiftede gruppen navn til Kenny Rogers & The First Edition.

Under det navn havde gruppen en række mindre hits indtil de blev opløst i 1975, og Rogers fokuserede derefter på en solokarriere, der har givet ham hits som The Gambler og Islands In The Stream. Så begge parter havde for såvidt ret, hvilket bringer os til denne uges video, hvor man kan nyde en hip Kenny Rogers på en psykedelisk seng synge om at være på stoffer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS