Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Et Meg White sextape?

I kølvandet på aflysningen af White Stripes turné er der nu dukket et godt sleazy rygte op. Skyldes Megs acute anxiety at der er dukket et sextape med hende op på nettet? Det mener The Post Cronicle, der friskt har postet det som nyhed, og har smækket det let grynede klip op på deres hjemmeside. Uden at have nærstuderet klippet, vil Frekvens godt stille spørgsmål ved om historien holder.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
September 24, 2007 kl. 15:44

Jeg har desværre heller ikke haft mulighed for at analysere nærmere på billederne. Men jeg kan godt lide kommentaren hos Gigwise om, at det ikke kan være Meg White, fordi pigen på billederne er for solbrændt :)

John Fogde
September 25, 2007 kl. 11:32

Ikke overraskende har deres pr-person nu været ude og afkræfte, at det er Meg, der er med i videoen.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS