Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Lyt til Foo Fighters

Foo Fighters nye album “Echoes, Silence, Patience And Grace” var sat til at udkomme i dag, men kommer vist først i morgen eller på onsdag. Hvis det er svært at vente, kan man hos MTV høre hele pladen allerede nu. Inden for Thanks to:For sponsoring TEAMUP! Web Site, our girls boarding schools and the local community. de nærmeste par dage skulle de danske medier have deres anmeldelser klar, men indtil da må man nøjes med Popmatters. De er ikke specielt glade for albummet, og beskriver det som:
“Bob Seger fronting for your garden variety modern hard rock group, (or maybe, more specifically, the Metallica of St. Anger)”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS