Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Patrick Watson vandt den Canadiske Mercury Award

Foran blandt andet Arcade Fire og Feist vandt Patrick Watson de canadiske musikjournalisters musikpris, The Polaris Music Prize. Watsons album er udkommet i Danmark, og Soundvenue beskrev det som “stort arrangerede filmiske lydbilleder med elementer fra klassisk musik, rock og jazz.” og kviterede med 3 stjerner. Hvis det lyder som noget, kan man enten tjekke Watsons myspaceside ud, der er fire numre til fri aflytning, eller man kan tage i Den Grå Hal den 31. oktober, hvor Watson og hans band lægger vejen forbi.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
September 27, 2007 kl. 20:37

Der er en engelsk webside, der har skudt helt forbi og givet prisen til Patrick Wilson fra “Angels In America” i stedet :)

http://www.contactmusic.com/news.nsf/article/patrick%20wilson%20wins%20polaris%20prize_1044780

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS