Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Smokey Rolls Down Thunder Canyon

Flere interessante albums udkommer i løbet af denne uge. Der er bl.a. nyt fra múm, Two Gallants, Natasja og Blue Foundation (som har besluttet sig for at droppe triphoppen og blive Mew), men vi har valgt at fokusere på disse fem:

Devendra Banhart: “Smokey Rolls Down Thunder Canyon”
Det sent fødte blomsterbarn Devendra Banhart er tilbage med sit sjette reelle studiealbum, som ifølge anmelderne skulle være et fornøjeligt sammensurium af stilarter udtrykt på både engelsk og spansk. Lyt til den meget lange plade på Banharts MySpace, se ham i drag på hans officielle hjemmeside og tjek så til sidst hans bolig ud på MTV Cribs.

Foo Fighters: “Echoes, Silence, Patience, And Grace”
Ifølge Soundvenue og Rolling Stone har Foo Fighters formået at finde gnisten frem igen på deres sjette album. Desværre kan du ikke længere streame albummet hos MTV, men mon ikke P3 vil hooke dig op resten af året?

Ian Brown: “The World Is Yours”
Ian Browns nye album er blevet modtaget med lunkne arme, men bedøm selv ved at streame albummet hos NME. Her kan du lægge øre til King Monkeys samarbejde med blandt andre Sinead O’Connor, Andy Rourke (The Smiths) og Paul Ryder (Happy Mondays), men ikke Paul McCartney som vist nok takkede nej.

PJ Harvey: “White Chalk”
PJ Harveys pianobaserede nye sange imponerer generelt anmelderne. Læs f.eks. hvad The Observer har at sige og lyt til hele albummet hos NME.

Snake and Jet’s Amazing Bullit Band: “X-Ray Spirit”
Et af efterårets mest imødesete danske albums kommer fra originalerne i Snake and Jet’s Amazing Bullit Band. Anmelderne er da også flinke. Både Gaffa og Soundvenue tildeler “X-Ray Spirit” 4 stjerner, og sidstnævnte bringer oven i hatten et interview, hvor vi bl.a. får svarene på de to herrers sidst læste bøger, stamsteder og rollemodeller (svar: delfiner og en mand, der arbejder i lufthavnen.)

Det var det. Næste uge bliver en ren dansk udgave med udgivelser fra bl.a. Suspekt og Olesen-Olesen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS