Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Blogs og troværdighed

Det er interessant, at det er hos MTV, man skal læse en artikel, der diskuterer, hvorvidt blogs skal leve op til de samme krav om troværdighed som de mere etablerede medier.

Artiklen udspringer af en debat, der er opstået på amerikanske musikblogs, der valgte at linke til den famøse Meg White-sexvideo (som Meg White ikke er med i). Læserne er åbenbart blevet stødt over, at bloggerne ikke har tjekket deres facts bedre, hvilket ville have fået dem til at indse, at det ikke var White Stripes-trommeslageren, der kan ses i videoklippet.

Artiklen stiller nogle interessante spørgsmål, som vi i hvert fald her på stedet ikke umiddelbart har intelligente svar til. Men selvom vi naturligvis til hver en tid foretrækker at kunne præsentere så sande historier som muligt, så kan vi jo heller ikke sige os for gode til at være løbet med en halv vind fra tid til anden. Men det er jo som bekendt også altid bedre at lyve end at være kedelig.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Michelle
September 26, 2007 kl. 20:20

Youtube, myspace, blogs etc… Kravene til journalisters kildekritiske sans synes efterhånden komplet uoverkommelige og udfaldende bliver engang imellem derefter. I virkelighed er det vel os som mediebrugere, der konstant skal holde os dette for øje.

Om man kører ind eller ud af Irak??? Skyldig eller uskyldig: potato/potato… Historien var bestemt ikke kedelig;-)

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS