Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The National

De to seneste albums fra The National – “Alligator” (2005) og “Boxer” (2007) – har fået de fleste anmeldere helt oppe at ringe, og nu har du muligheden for at nyde bandet i mere ydmyge og akustiske rammer.

Forsangeren med den dybe stemme, Matt Berninger, gæstede nemlig Minnesota Public Radio i sidste uge, hvor han sammen med Padma Newsome og Aaron og Bryce Dessner spillede Racing Like a Pro, Apartment Story og Fake Empire (alle taget fra “Boxer”.)

Jeg har før udtrykt min begejstring for La Blogotéque, så det skal da lige nævnes, at der også findes optagelser med The National der. Et lille madsted lægger hus til fremførelsen af Start a War, mens et kapel i de sydfranske bjerge danner rammerne for Ada.

The National spiller i Vega d. 3. december.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS