Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Spændende video på vej fra Pet Shop Boys

Sidst på ugen skulle der være en ny video ude fra Pet Shop Boys. Nummeret Integral, hentet fra gruppens sidste album, udkommer som download only single i forbindelse med Tennant og Lowes kommende “Disco 4″ album, har fået en visuel side. Videoen til nummeret lyder spændende; noget med pixels og en form for interaktivt indhold:

“The new video for “Integral” will be up on this site by the end of this week with special new site sections about how to access embedded codes linking to featured websites simply by pausing the video on the QR Code frame and taking a snapshot with your mobile camera.” (fra den officielle Pet Shop Boys hjemmeside)

Det lyder interessant, og ydermere har The Guardian en noget kaotisk analyse/gennemgang af videoen, der endnu ikke er offentliggjort, her. Frekvens venter spændt på at se, hvad popgenierne har fundet på.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS