Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Diamanten Hootie and the Blowfish

Man hører jævnligt om kunstnere der får guld- og platinplader, men der er også en kategori for dem der sælger VIRKELIG mange plader. Albums der sælger over 10 millioner eksemplarer får mærkatet diamond, og er en virkelig eksklusiv klub der tæller Guns’n'Roses, Boston, Celine Dion og… Hootie and the Blowfish.

Yup, Hooties debutalbum “Cracked Rear View” fra 1994 har til dato solgt 16 millioner eksemplarer i USA, et tal som intet U2, Prince eller Rolling Stones album er i nærheden af. Det har Stylus skrevet en morsom artikel om, hvor de forklarer bandets succes med:

“Hootie and the Blowfish’s genius lay in the fact that it made plenty of breezily enjoyable radio pop but also (thanks primarily to Darius Rucker’s earnest baritone) managed to signify things like “soul” and “authenticity” and “social concern” in order to attract older listeners and the entrenched likes of Rolling Stone.”

Frekvens må også indrømme, at vi efter at have læst artiklen har fået lidt lyst til at høre Only Wanna Be With You.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS