Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Quit Your Day Job

Her på Frekvens har vi faste ugentlige indslag som Ugens Retro Video og Musik på dit TV, hvor vi hver uge præsenterer jer for noget nyt indenfor en fast præmis.

Det samme har den fortrinlige amerikanske webside Stereogum, og da deres bedste faste indslag i denne uge har et dansk islæt, syntes vi det er værd at fremhæve. Med jævne mellemrum interviewer websiden nemlig en professionel musiker, der endnu ikke har opgivet sit borgerlige erhverv og publicererer det under titlen Quit Your Day Job, hvilket vi synes er en fortrinlig idé.

Det danske islæt består i, at Stereogum i det seneste indlæg har mødt Christian Hjelm fra Figurines, der fortæller om sit job som computerspilstester i et dansk firma, hvor han har arbejdet på dette samme spil i over et år.

Det er sjov læsning, der er et godt indlæg i en yderst interessant artikelserie, der tidligere har givet os interviews med navne som The Hold Steady, Dungen, The National og The Thermals.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS