Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ryan Adams er stadig sur

Ifølge NME havde Ryan Adams en del problemer med teknikken da han spillede i Minneapolis i går. Det tacklede Ryan ikke specielt godt, og det endte med at han skred uden at spille ekstranumre med brok fra publikum til følge. Det er anden gang Adams har en dårlig dag i Minneapolis, hvor han også i 2003 røg i verbal karambolage med publikum. Frekvens har ledt nettet igennem for at finde det måske bedste bevis på Ryan Adams korte lunte, nemlig hans tilsvining af anmelderen Jim DeRogatis på dennes telefonsvarer. 2½ minutters non-stop brok over DeRogatis anmeldelse af Adams, med smukke replikker som “Just because you think I’ll never write anything as heartfelt as Jeff Tweedy, who can burn holes through his shoes just by staring at ‘em” kan høres her.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
September 28, 2007 kl. 22:04

Jeg troede, han kunne bevare det gode humør, sålænge der ikke var nogen, der råbte ønsker om at høre Summer of ‘69.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS