Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugen der gik på Frekvens

Det er blevet fredag, og tiden er inde til et tilbageblik på ugen der gik på Frekvens.

Vi startede ugen med, at følge op på, hvor Elastica er blevet af. Vi
interviewede med Jacob Faurholt, og gav mulighed for, at lytte til og downloade et nummer fra hans kommende plade, “Hurrah Hurrah”.

I de skjulte sange fokuserede vi på “hidden tracks”. Numre, der er placeret før starten eller efter slutningen på en CD. Noget der er masser af gode eksempler på. Der findes endda CDer, hvor en skjult sang har været en succesfuld single. Vi var også en tur omkring Metavideoer, hvor videoer – på godt og ondt- er inspireret af hinanden.

I vores ugentlige feature, Frekvens favoritter, kiggede vi denne uge på coverversioner, hvilket gav så forskellige bud som Soft Cell, Evan Dando & Juliana Hatfield, Pet Shop Boys, Futurehead, Type O Negative og Ben Folds.

I løbet af ugen, fik vi også sat ild i søgemaskinerne, med en historie angående rygtet om et Meg White sextape. Aldrig før, har vi fået så meget trafik i løbet af en dag fra Google. Vi anmeldte I Am Bones – The Greater Good.

Endelig kiggede vi på, hvad vi lytter til i øjeblikket. Igen kom vi godt omkring, med nyt og gammelt fra bands som Beirut, Rogue Wave, Hard-Fi, Decemberists, Nada Surf og Okkervil River.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS