Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Konkurrence: Bedste kommentar. Vinderen er…

Vinderen af et 200 kroners gavekort til iTunes, i vores lille konkurrence, blev Mette Frandsen for følgende kommentar:

“Der er også An Open Letter to the Lyrical Trainspotter på hedengangne Mansuns “Attack of the Grey Lantern” en tre-fire minutter efter sidste track. En sød lille sang der ironiserer over overfortolkning af sangtekster (i og med Mansun sang om Stripper Vicars og hvad har vi så er det måske forståeligt fra deres side af), men dette er måske lige i overkanten:”The lyrics aren’t supposed to mean that much They’re just a vehicle for a lovely voice” Der er vel også en værdi i at folk kan finde egen mening i teksterne – så længe de ikke mener at have fundet ‘den sande mening’ :-)”

Tillykke til Mette. Der er et iTunes gavekort på vej til din mailbox. Vi ser frem til at høre, hvad du ender med at bruge pengene på.

Kommentaren blev leveret i vores diskussion om skjulte sange.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS