Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


The Cure kommer til Danmark den 13. februar næste år. Hvilken bedre måde at fejre det på, end at gøre deres måske bedste nummer nogensinde til ugens retro video.

Videoen til Just Like Heaven er instureret af bandets faste videoinstruktør, Tim Pope, der blandt andet brugte sin baggrund som instruktør af Cure videoer til, at skabe en kort og ikke særlig succesfuld karriere som Hollywood instruktør.

Robert Smith har ofte påstået, at videoen til Just Like Heaven er optaget det præcise sted, hvor historien i sangen foregår, men sandheden er vist, at det meste videoen er optaget i et studie, med billeder af klipper og bølger tyvstjålet fra tidligere optagelser til Close To Me videoen.

En anden af vores favoritter her på Frekvens, Ben Folds, er også begejstret for Just Like Heaven. I 2003 udtalte han til Blender:

“‘Just Like Heaven’ holds up so well, it sounded so new and different at the time it came out, and usually things that seem so new when you first hear them die a horrible death. But everything about it — the songwriting, the music — is state of the art. It’s as good as it gets. Anytime I hear it on the radio or a mix tape, I jump around like a freak.”

Vi er helt enige.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS