Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

figurines.jpg

Mandag 1. oktober
I aften er der 2 udsolgte koncerter på Vega men der er nok ikke mange der været ude i det store dilemma da der skulle købes billet. På lille Vega er det nemlig Paradise Lost der spiller imens den canadiske indie dronning Leslie Feist spiller i store Vega.

Voxhall spiller Jonathan Richman.

Torsdag 4. oktober
Støjrockerne fra Speaker Bite Me er på tour og spiller på Voxhall – med som opvarmning har de albumaktuelle Snake and Jet’s Amazing Bullit Band.

På Train bliver den årlige hip-hop festival Aarhus Took It skudt igang – den finder sted hele weekenden og man kan se det fulde program her.

Fredag 5. oktober
Anmelder favoritterne og Danmarks måske bedste band?, Figurines er på tour rundt i landet og spiller på Voxhall. De har Danmarks svar på Johnny Cash, CS Nielsen med som opvarmning og hvis man ikke har haft fornøjelsen af hans musik før, bør man komme i god tid til koncerterne.

Funeral for a Friend er hovednavn i den 3. udgave i rækken af Takeoff koncerter hvor unge talenter for chancen som opvarmning, det hele foregår på Vega.

Lørdag 6. oktober
Musikcaféen er der surf aften med ikke færre end 3 bands på plakaten.

Søndag 7. oktober
Ken Gudman Mindefond’s modtager i 2007, Laust Sonne spiller denne aften med alle de bands han til dagligt slår sine folder i bl.a. DAD, Dear og Bugpowder. Det hele forgår i Amager Bio.

Næste Uge
Claus Hempler er på tour og norske The National Bank med Thomas Dybdahl på vokal kommer forbi. Desuden bør man holde sig langt væk fra KB Hallen hvor world musik stjernen Manu Chao kommer og dræber musik for altid.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
The Heat
October 1, 2007 kl. 21:08

Glem ikke Crowded House i næste uge :-)

Aktivitet

Amelie: Hi friends, how is the whole thing, and what you desire to...
?????? ????: ?????? ???? ?????
????? w888: We absolutely love your blog and find the majority of...
n: I visit every day some sites and websites to read articles or...
mrpiracy: you’re really a good webmaster. The web site...
xxx: A?t?ally no matter if someone doesn’t be awa?e ?f...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS