Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Animal Collective skræmmer børn

Den amerikanske gruppe Animal Collective kan opleves på Loppen 17. oktober, men skal man tro en henvendelse fra en bekymret mor efter en koncert med bandet i sidste uge, så er det ikke noget man bør sende sine børn hen til.

Bandet spillede i fredags en koncert i Philadelphia, og efterfølgende modtog spillestedet en email fra en mor, hvis datter havde været til koncerten, og nu var skræmt fra vid og sans.

Pitchfork har fået lov til at gengive hele den særdeles morsomme email i sin helhed, hvor Animal Collective beskyldes for at spille deres musik baglæns og være involveret i en kult sammen med koncertarrangørerne. Spillestedet svines til, og til sidst kommer der også nogle ret personlige anklager på bordet, der dog håndteres ganske fint i et morsomt svar.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS