Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Kasabian-sanger køber cykel

Umiddelbart skulle man ikke tro, at det var den helt store nyhed, at en mand, der bor i et bofællesskab på landet, har valgt at investere i et pedalkøretøj. Men når manden er Tom Meighan fra Kasabian, og cyklen er blevet brugt til at flyve rundt med E.T., så er der pludselig lidt mere at komme efter.

Det viser sig nemlig, at Meighan er vild med filmen om det lille rumvæsen, og han skulle eftersigende have brugt en del tid på at finde ud af, hvem der lå inde med den cykel, der blev brugt i filmen. Sjovt nok befandt cyklen sig hos en samler i Leicester, hvor også Kasabian holder til, og efter lange forhandlinger fik Meighan lov til at købe den – eftersigende for £10.000!

The Sun har en længere artikel om Meighans nørdede interesser og cykelhistorien, der inkluderer en sideløbende historie om, at Meighan nu skulle have bestilt en E.T.-dukke hjem fra USA, så han selv kan køre rundt med E.T. i sin kurv. Det sidste håber vi inderligt på er løgn.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS