Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Olesen-Olesen

Det er tirsdag og dermed tid til endnu et kig på fem albums, der alle blev udklækket i denne uge.

I Am Bones: “The Greater Good”
I Am Bones kan glæde sig over, at dette deres andet album modtager fine anmeldelser i de fleste relevante medier – pånær JydskeVestkysten (som dog også brillerer ved at forsvare Stig Rossen med nogle særdeles tåbelige argumenter.) Nå, Frekvens kan lide skiven, og det er vel det eneste, der tæller. Lyt til tre numre fra “The Greater Good” på bandets MySpace.

Morten Skou Andersen: “I Fingrene”
Morten Skou Andersen er et ubeskrevet blad på den danske musikscene, men med sange med titler som Tænk hvis for eksempel koreanerne fik våben der kunne matche USA’s og Åh Pia Baby er han muligvis værd at stifte nærmere bekendtskab med. Som de nævnte sangtitler også antyder, så er der her tale om protestsange anno 2007, og hvis det lyder interessant, så er der numre til streaming på mandens MySpace.

Olesen-Olesen: “Kain og Abel”
Brødrene Olesen er tilbage under deres gamle aliaser med et album, der samtidigt markerer enden på et årelangt musikalsk makkerskab. I bedste Outkast-stil er albummet fordelt på to discs – én til hver – og undervejs assisteres de to brødre af blandt andre Nikolaj Nørlund, Jens Unmack og Torsten Larsen (Larsen & Furious Jane.) Anmelderne har taget godt imod afskedspladen; Gaffa og Soundvenue kvitterer begge med fire stjerner, mens Diskant giver albummet 8 ud af 10 prikker. Lyt til et par numre på Olesen-Olesens MySpace.

Suspekt: “Prima Nocte”
Man kan sige, hvad man vil om mandschauvinisme og pornoficerede tekster, men lyrik- og produktionsmæssigt er det de færreste danske rappere, der når Suspekt til sokkeholderne. På “Prima Nocte” – gruppens tredje album – beviser Albertslunddrengene endnu engang, at dansk rap er mere end bare fastelavnsrap og idéløse west coast-kopier, hvilket et samlet anmelderkorps fra Ekstra Bladet til Soundvenue også er enige i. Lyt til et par numre på Suspekts MySpace.

Trentemøller: “The Trentemøller Chronicles”
Her på Frekvens-redaktionen har Trentemøllers kvaliteter af og til været oppe til debat, men vi må vel strække våben og indrømme, at vi ikke har så meget forstand på den slags musik. Det har Gaffa og Soundvenue til gengæld, og de æææælsker alt, hvad der kommer ud af den indielicious kunstners maskinpark, så det holder vi os til.

Det var det. Næste uge byder på udgivelser fra blandt andre Beirut og danske The Elephants, og mon ikke vi også bringer anmeldelser af de to albums inden længe? Stay tuned…

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS