Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Milburn, Arctic Monkeys bedste venner

For nogle dage siden gik jeg med Arctic Monkeys sangen Send in the Boys i hovedet, og kunne ikke komme på hvilket album den var fra. Jeg har hørt “Whatever People say I am, that’s what I’m not” rigtig meget, men er slet ikke faldet for “Favourite Worst Nightmare”. Gennemlytninger af begge album såvel som EPen “Who the f*ck are the Arctic Monkeys” hjalp ikke, for Send in the Boys er nemlig ikke med Arctic Monkeys, men med Milburn.

Milburn er også fra Sheffield og lød på deres første album FULDSTÆNDIG som Arctic Monkeys, i en sådan grad at det faktik ødelagde fornøjelsen ved albummet. Nu har de en toer ude, og ifølge anmeldelsen hos Gigwise, er de blevet bedre og mindre Monkey’ske. Et lyt til den nye single What will you do (when the money goes)? hos myspace bekræfter dette, og den er faktisk ganske udemærket. Samme sted kan man også høre føromtalte Send in the Boys, så kan læserne selv bedømme om jeg var helt galt på den.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS