Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens favoritter: Duetter

Så blev det torsdag, og Frekvens skribenterne har endnu engang været i tænkeboksen for at finde deres personlige favoritter. Som sædvanlig vil vi også meget gerne høre læsernes favorit i ugens kategori.

Kategori: Favorit Duet

Anders: PJ Harvey & Thom Yorke – This Mess We’re In
“Jeg vidste det ikke, men duetter siger mig åbenbart ikke så meget. Derfor har jeg haft uhyre svært ved at finde frem til en duet, der for altid skal blive kendt som mit bud på den ultimative yndlingsduet. Da trusler som “så får du bare Ebony & Ivory eller Dancing in the Street” begyndte at tikke ind, blev jeg grebet af desperation og slyngede så This Mess We’re In ud.”

John: The Pogues feat. Kirsty MacColl – Fairytale of New York
“Det er ikke bare min yndlingsduet, men også min yndlingsjulesang. Teksten er fantastisk, og Shane MacGowans fremførelse af specielt indledningen er eminent. Når sangen kommer i gang, og MacColl synger “You scumbag, you maggot/You cheap lousy faggot/Merry Christmas, your
arse/I pray God it’s our last” må man bare bøje sig i støvet og acceptere, at det er stor kunst.”

Kristian: Damon Albarn & Françoise Hardy - To The End (La Comédie)
En fabelagtig udgave af Blurs To The End (fra “Parklife”), der er at finde som b-side på Country House og udsendt som single i Frankrig. Hardy synger sin del på fransk, og Damon sin på engelsk, og det giver det i forvejen gode numre en ekstra tand. Der er skruet yderligere op for produktionen, og der er ren Montmartre-stemning på nummeret – meget smukt.

Peter: Loretta Lynn & Jack White – Portland, Oregon
“En blanding af Lynn’s klassiske country baggrund og White’s mere rockede ditto. Sangen handler om en våd aften på en bar i Portland og slutter med moralen -”slow gin fizz moves mighty fast when you drink it by the pitcher and not by the glass ” -jeg tager deres ord for det.”

Roy: Henry Rollins & William Shatner – I Can’t Get Behind That
“Jeg ved ikke om uddybelse er nødvendig. Det er jo ren klasse, og så har Ben Folds jo også en finger med i den.”

Søren: Peter Gabriel & Youssou N’Dour – In Your Eyes
“Denne uges kategori er let for mig. In Your Eyes er et mine all-time yndlingsnumre. Jeg kan stadig få tårer i øjnene, når jeg ser In Your Eyes på min gamle VHS kopi af koncertfilmen, “P.O.V.” YouTube har selvfølgelig klippet, selvom det er i en lidt halvskidt kvalitet, er det absolut værd at se. ” P.O.V” koncertfilmen, er forresten instrueret af Martin Scorcese, og er en af de bedste koncertoptagelser nogensinde. Den eksisterer stadig kun på VHS, forhåbentlig bliver den genudgivet på DVD en dag.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
October 4, 2007 kl. 12:55

Masser af gode duetter.
Andre gode bud: Marc Almond and Gene Pitney “Something’s Gotten Hold of my Heart”, Pet Shop Boys and Dusty Springfield “What Have I Done to Deserve This?”, Queen and Bowie “Under Pressure”, Iggy Pop and Kate Pierson “Candy”

Kristian
October 4, 2007 kl. 14:06

jeg er overrasket over at ingen har taget “where the wild roses grow” med Kylie & Cave

The heat
October 4, 2007 kl. 14:58

Gabriel og Youssou N’Dour leder naturligt til:
Youssou N’Dour og Neneh Cherry med 7 Seconds og
Gabriel og Kate Bush med Don’t Give Up

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS