Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Hvor blev de af? Crash Test Dummies

Hvem var de? Brad Roberts, Ellen Reid, Dan Roberts, Mitch Dorge og Benjamin Darvill – underfundige canadiske folk-rockere, der aldrig fik rystet deres superhit af sig.

Hvad kunne de?
Crash Test Dummies vil altid være forbundet med deres mundrette megahit Mmm Mmm Mmm Mmm, med hvilket forsanger Brad Robert fik brummet sig ind i hjertet på alle og enhver. Nummeret er fra bandets andet album ”God Shuffled His Feet” (1993), der er fyldt med velklingende og vittige popsange, der namedropper både Sartre, T.S. Elliot og David Byrne. Til dato har albummer solgt mere end 5 millioner eksemplarer verden over. Inden de storhittede i 1993, havde de haft stor succes i Canada med “The Ghosts That Haunt Me” fra 1991.

Hvad skete der?
Succesen med Mmm Mmm Mmm Mmm var umulig at følge op, omend det næste album, ”A Worms Life” fra 1996 fik pæne anmeldelser og solgte ok. I mellemtiden havde bandet også genindspillet XTC’s The Ballad of Peter Pumpkinhead til ”Dum & Dummere” soundtracket. I 1999 udkom ”Give Yourself a Hand”, som var mere elektronisk, havde Ellen Reid som vokalist på flere numre og ikke skabte det der minder om røre uden for den canadiske andedam.

Hvor er de nu? Efter deres fjerde album, og bruddet med Sony-BMG, kastede samtlige dummies sig over soloprojekter. Brad Roberts to plade, ”I Don’t Care That You Don’t Mind”(2001) og ”Puss’n’Boots”(2003) endte dog begge som Crash Test Dummies albums, da han alligevel hev alle sine gamle bandmedlemmer ind for at hjælpe. I 2002 udgav de også julealbummet ”Jingle All the Way”. I 2006 kom ”Songs of The Unforgiven” og rygterne vil vide at der er et nyt album på vej, der bliver download-only, ligesom Sony-BMG også har et greatest hits album på trapperne. Der er stadig masser af gang i Crash Test Dummies.

Anbefalede downloads: Superman Song (fra The “Ghosts That Haunt Me”), Afternoons & Coffeespoons og Swimming in Your Ocean (Begge fra “God Shuffled His Feet”)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS