Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der er blevet lyttet til rigtig meget They Might Be Giants her i huset på det seneste, men det er først nu gået op for os, at bandet faktisk udsendte et nyt album for nylig. Det er naturligvis for ringe, at vi ikke var klar over det, og blandt andet derfor er de blevet valgt som Ugens video.

Det skal dog tilføjes at ikke bare er singlen I’m Impressed faktisk ret cool, men videoen der følger med er ligeledes imponerende. Det er vel nærmest Ben Hur, Gladiator og Julius Caesar genfortalt med robotter på under tre minutter, hvilket må betragtes som særdeles imponerende.

Singlen er taget fra albummet “The Else”, der udkom i juli måned, og er man nysgerrig for at se og høre mere, så er der faktisk lige kommet en video til den seneste single The Mesopotamiens, der kan ses eksklusivt hos Stereogum.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS