Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Efter at have sunget i broderen Tim Finns band Split Enz fra 1977 til 1984, dannede Neil Finn efter opløsning af Split Enz bandet Crowded House (oprindelig kaldt The Mullanes) og udsendte i 1986 albummet “Crowded House”, der indeholdt hittet Don’t Dream It’s Over.

Herefter kom yderligere tre plader og flere hits inden gruppen i 1996 gik i opløsning, og Neil Finn påbegyndte en solokarriere. Efter bandets trommeslager Paul Hester døde i 2005 blev Finn og de to øvrige medlemmer – Nick Seymour og Mark Hart – dog enige om at gendanne bandet, og det er de tre plus trommeslageren Matt Sherrod, der kan opleves på gruppens nye plade “Time On Earth” og til koncerter i Århus og København i næste uge.

For at varme op til koncerterne har vi besluttet os for at fremhæve en af gruppens videoer som denne uges Retro video. Bandet har gennem tiden lavet en lang række temmelig kiksede videoer, så det var ikke let at finde en, der ikke fuldstændog ødelægger en god popsang, når man genser den i dette årtusinde.

Men valget er faldet på videoen til Four Seasons In One Day, hvor vi gerne vil have, at I specielt lægger mærke til Magritte-referencerne og den ikke just subtile brug af computergrafik, når Finn eksempelvis synger “Everything gets turned around/And I will risk my neck again, again”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS