Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens lytter til… (Uge 41)

Anders: The National – “Boxer”
“Det er bare en fed plade, som jeg ikke længere kan ignorere. Numre som Mistaken For Strangers, Apartment Story og Racing Like A Pro kræver bare opmærksomhed.”

John: Band of Horses – “Cease to Begin”
“Dette er nok den plade, jeg har haft størst forventninger til i år, og ikke overraskende lever den ikke op til dem – endnu. Dette er dog fortsat en ubetinget fornøjelse at lytte til Ben Bridwell synge, og allerede fra den første sang er det tydeligt, at bandet endnu engang har fat i den lange ende. Det tog heller ikke mange gennemlytninger, før jeg forelskede mig i sangen The General Specific, så skidt er det bestemt ikke.”

Kristian: The Floor Is Made of Lava – “All Juice, No Fruit”
“Debutalbummet fra den danske trio har i den grad ramt mig. Energisk, flabet og slet ikke ulig Arctic Monkeys. Normalt er jeg ikke meget for dansk indierock, men den her skive kan virkelig anbefales, den udkommer på mandag. Indtil da kan man høre daglige smagsprøver hos Hits In casino The Car, der holder The Week of the Lava.”

Peter: Figurines – “When The Deer Wore Blue”
“Efter en rigtig fin koncert i Aalborg sidste lørdag har det seneste udspil fra Figurines fået et par ekstra rotationer -det er et rigtigt fint album spækket med gode melodier og live er det faktisk som om sangene gør sig endnu bedre -en top kandidat til årets danske udspil i min bog.”

Roy: Nine Inch Nails – “Year Zero”
“Først var jeg begejstret for den, så syntes jeg det var noget larm, men nu tror jeg så endelig jeg har fået skovlen under den. Den sidste halvdel er ikke det mest tilgængelige de har lavet, men hvis man giver det en chance, så er sange som Meet Your Master, The Great Destroyer og In This Twillight altså ganske fremragende. NIN er tilsyneladende bandet som nægter at dø i min musiksmag. Og så er Capital G nok den bedste protestsang længe.”

Søren: Band of Horses – “Cease to Begin”
“Jeg var en sen starter på Band of Horses” forrige album “Everything All the Time”, men i løbet af de sidste par måneder, har jeg råspillet det. Jeg stod derfor først i køen ved iTunes kasseapperatet, til den amerikanske udgivelse af “Cease to Begin” Skiven er en kort omgang, 10 numre og lidt over 30 minutter, men indtil videre skuffer det ikke.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
stytzer
October 10, 2007 kl. 21:02

@Anders – hvordan kan du undlade at nævne Fake Empire? Årets bedste single :)

Anders
October 10, 2007 kl. 22:07

Ups, ‘Fake Empire’, my bad.

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS