Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Nyt Deftones album i støbeskeen

I følge aldeles pålidelige kilder, er Deftones vendt tilbage til studiet, for at arbejde på en opfølger til “Saturday Night Wrist” fra 2006. De har i den anledning oprettet noget så old school som en blogspot adresse, hvor man kan følge fremskridtet. Lige nu står der ikke alverden, men hvis man er fan af de Californiske art-rockere, så er den måske værd at følge med i.

I samme åndedrag skal det nævnes at forsanger Chino Morenos sideprojekt, Team Sleep, i følge Blabbermouth også arbejder på et nyt album. Hvis man dertil lægger at Deftones har spillet 246 koncerter efter den seneste plade, så kan det godt ske at Moreno kan arve James Browns titel som “The hardest working man in showbiz”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS