Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Peter Gabriel prøver at finde tid til et nyt album

Det ville være løgn at sige, at Peter Gabriel sprøjter plader ud. Vi har ikke hørt noget fra ham siden “Up” fra 2002, og før det skal vi yderligere 10 år tilbage, for at finde udgivelsen af “Us”. Vi kan vist også konstatere, at det er ikke er kreativiteten, der er i højsædet, når han skal navngive sine albums, men der er jo selvfølgelig også tale om manden, der kaldet sine første 3 første soloalbums for “Peter Gabriel.”

Nu skulle der dog være nyt undervejs fra Gabriel. Han er ikke meget for at forpligte sig til en dato, men det kan tilsyneladende blive en gang i foråret eller efteråret…af et ikke nærmere defineret år. Han vil heller ikke udelukke en reunion med Genesis, det eneste problem er, at det er så hårdt arbejde at skulle øve sig og alting.

Inden han forpligter sig til en Genesis reunion, skulle han måske lige kigge på det fotoalbum fra Genesis’ karriere, som Rolling Stone har samlet. Hvis det igen skulle komme dertil, hvor Gabriel går på scenen sammen med Genesis i sin kones kjole og et rævehoved, så var det måske bedst, hvis den reunion blev ved tanken.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS