Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Mere gratis musik på vej?

Ugens helt store musik historie, har uden tvivl været at Radiohead har udgivet et nyt album, som kan erhverves gratis over nettet. Det har skabt en del debat, så det er måske på tide at opsummere hvad der indtil videre er kommet i kølvandet.

NME rapporterer at både Oasis og Jamiroquai, i følge “industry sources” vil følge trop, da begge deres kontrakter er udløbet.

Nine Inch Nails er, som tidligere nævnt, sluppet ud af deres kontrakt, og nu er den pludseligt meget produktive Reznor ved at gøre klar til en ny plade, som han selv bestemmer 100% over. Billboard siger: “Reznor, in keeping with past practices, will not decide how to actually release, market and promote the next album until the music is finished.

The Charlatans har også besluttet sig for at forære deres musik væk, i et håb om at kunne turnere mere, hvis flere folk ejer deres musik.

Endelig kommer historien i dag, om at både Johnny Marr og Ian Brown synes det er en fremragende idé at forære musik væk – dog har de hver deres argument for det.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS