Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

The Wombats debuterer

…i hjemlandet England. Godt nok udkom ”Girls, Boys and Marsupials” allerede i 2006, men det var kun i Japan, så ”A Guide to Love, Loss and Desperation” (med release d. 5. november) regnes for den egentlige debut.

Det nye album er et mix af sange fra Japan-albummet og helt nye tracks, og at dømme efter al den hype og udsolgte koncerter, som bandet er vidne til for øjeblikket, må man formode, at det nok skal blive en succes.

Første single bliver et af de nye numre, Let’s Dance to Joy Division, som ikke adskiller sig synderligt fra den indierock, vi snart kender så godt fra de britiske øer, men til gengæld er videoen noget af det bedste, vi har set indenfor svævningens kunst siden Eels’ Novocaine for the Soul. Se den nedenfor.

The Wombats spiller på Loppen d. 13. november.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS