Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Dårlig Kissaway Trail anmeldelse

I følge flere kilder, er danske Kissaway Trail den næste store ting, og der har da også været pæn hype omkring dem i England. Senest har de varmet op for Editors, og det var netop til en af disse koncerter, at anmelderen Franco Higney så dem, og han var mildest talt ikke imponeret. Vi citerer:

Question: What’s the last thing to come out of Denmark and make it big in Britain? Answer: Rhomboid Liverpool footballer Jan Molby. Question: What’s the next big thing to come out of Denmark: Answer: Don’t know. But based on Monday night’s performance it won’t be The Kissaway Trail. The show really did have Danish written all over it – it was a pig of a gig.

Den danske kvintet må igennem hele anmeldelsen fra det legendariske Brixton Academy tage imod flere syngende lussinger, og må nøjes med sølle 1 stjerne. Hvorvidt det er bandet eller Franco der har haft en dårlig dag står desværre hen i det uvisse, men der bør være adskillige lejligheder for revanche, da bandet har en massiv tour linet op, indtil de rammer Vega sammen med Editors d. 28 november.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS