Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Madonna forlader pladeselskab til fordel for koncertpromoter

Vi har allerede skrevet en del om de store ændringer, der er undervejs i pladebranchen. Nu kommer nyheden om, at Madonna har brudt sin aftale med Warner Brothers Records, som hun ellers har været hos hele sin karriere, til fordel for en aftale med koncertpromoteren Live Nation, til en værdi af $120 millioner i en kombination af forudbetaling og aktier.

Wall Street Journal skriver, at Madonna stadig beholder retten til 90% af koncertindtægterne og 50% af indtægterne fra merchandising og licensaftaler. Nedenstående tabel fra artiklen viser, at Madonna har haft et ganske fornuftigt forhandlingsudgangspunkt, hun sidder jo åbenlyst ovenpå en pengemaskine:

Madonna forlader pladeselskab til fordel for koncertpromoter

Efter at have læst Gaffas debat om pladeselskabernes nye rolle, hvor nogle af pladeselskaberne så sig selv i en 360 graders rolle, med ansvar for alle en kunstners aktiviteter, er det interessant at se en koncertpromoter gå den anden vej, og bevæge sig ind på pladeselskabernes traditionelle forretningsområde. Det bliver interessant at se, hvor branchen bevæger sig hen i løbet af de næste par år.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS