Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

in-rainbows.jpg

Så er der efterhånden gået et par dage siden Radiohead satte den digitale revolution i gang, og nettet har i de seneste dage været oversvømmet med guider til og anmeldelser af ”In Rainbows”. Her på Frekvens har vi samlet en række af anmeldelserne og et par guider, så man kan få det komplette overblik over det nye Radiohead album.

Vi har naturligvis først og fremmest selv lyttet ”In Rainbows” igennem, og første indtryk må være, at det mere er formen frem for indholdet der er revolutionerende, det betyder ikke, at det ikke er en god plade, Radiohead har lavet. De første par skæringer lyder som noget, man kunne have fundet på Thom Yorkes soloudspil ”The Eraser”, men efterhånden som man kommer længere frem tager de stemningsfulde ballader med velkendt Radiohead lyd over – bestemt et rigtigt fint udspil.

Pitchfork og Rolling Stone har begge to lavet en gennemgang af albummet nummer for nummer, og Pitchfork kan bl.a. fortælle at pladens åbningsnummer 15 Step blev spillet for første gang nogensinde, da Radiohead åbnede deres Europa tour i København i 2006.

Gaffa synes åbenbart også det er det tekniske ved udgivelsen, der er det mest spændende, for størstedelen af deres anmeldelse går ud på at fortælle, hvordan man downloader pladen, de kvitterer dog med 4 stjerner. Soundvenue er mere begejstrede og svinger sig op på 5 stjerner. Både Jyllands Posten og Ekstra Bladet er ligeledes meget begejstrede og ryster begge 5 stjerner ud af ærmet.

Download ”In Rainbows”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS