Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugen der gik på Frekvens – uge 41

Denne uge stod i anmeldelsernes tegn. Vi anmeldte Knoxville og Utah live på Studenterhuset i Århus. Den nye skive fra danske Elephants. Even The Hills fra Nathan Holscher og The Flying Club Cup fra Beirut.

I vores ugentligt tilbagevendende Frekvens Favoritter, kiggede vi denne uge på soundtracks. Vi kom vidt omkring, med så forskellige favoritter som Great Expectations, Magnolia, Dumb & Dumber, Garden State, Judgment Night og About A Boy. Roy gav sin uforbeholdne mening til kende om Entertainment Weeklys liste over de 100 bedste soundtracks, og vi fik flere gode soundtracks foreslået i kommentarerne, inklusive High Fidelity, 24-Hour Party People og Lost Highway.

Vi fik også lanceret to nye features. Først gik Anders og John head-to-head i en Frevens vs. Frekvens debat om kvaliteten af ENTAKT.

Endelig bød vi velkommen til Stytzer fra Hits In The Car, med masser af god musik at lytte til under Støj på Frekvensen. I forbindelse med “Støj på Frekvensen”, har vi også introduceret vores Støj-musikafspiller, hvor du hele ugen kan høre Stytzers anbefalinger. Du finder Støj-musikafspilleren til højre lige under aktivitetsboksen. Klik på pilen i nederste højre hjørne af Støj-musikafspilleren, hvis du har lyst til at lytte til musikken i et nyt vindue, mens du surfer videre.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS