Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som vi rapporterede tidligere på ugen, har den engelske presse været lidt ude med riven efter danske The Kissaway Trail.

Til gengæld har de i stor stil forelsket sig i Efterklangs nye skive “Parades”. Gaffa har dækket hele lovefesten udførligt, inklusive Drowned In Sounds helt overstrømmende anmeldelse, der takserer pladen til 10/10.

Nu har Efterklangs pladeselskab Rumraket, gjort den animerede video til Mirador tilgængelig på YouTube, så man har mulighed for at se og høre, hvad al begejstringen skyldes. Ifølge de angivne oplysninger, er videoen instrueret af Hvass & Hannibal og UFEX, og animeret af Jens Christian Høgni Larsen og Nan Na Hvass, det vælger vi at stole på. Mirador er ugens video på Frekvens.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS