Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Tiger Tunes ikke i glemmebogen

Selvom tidligere medlemmer af Tiger Tunes netop nu leverer varen i bands som 1 2 3 4, Marybelle Katastrophy og Beta Satan, så kan man nu alligevel godt tage sig selv i at savne det højst originale og dansevenlige orkester engang imellem.

Det er også tilfældet på den anden side af Atlanten, hvor musiksitet Idolator.com har brugt tid på at forfatte en lille hyldest til nummeret Pancake America, som er at finde på Tiger Tunes’ hidtil eneste udgivne album “Absolutely Worthless Compared to Important Books”. Forfatteren, Kate Richardson, er imidlertid træt af, at der aldrig er blevet lavet en video til nummeret, så hun har selv har taget initiativ til det. Se den nedenfor.

Om der nogensinde kommer noget nyt fra Tiger Tunes er uvist, men det kan oplyses, at bandet engang imellem lægger gamle demonumre op på deres officielle hjemmeside, som bestemt er mere end et par lyt værd.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
October 15, 2007 kl. 16:35

Dansesekvenserne når ikke helt OK Go-niveau, men scenerne i køkkenet er da helt i top.

Peter
October 15, 2007 kl. 17:20

Enig. Køkken scenerne er fede -men hvad faen sker der for den der fesne gymnastik opvisning. More pancakes less dancing!

Stine
October 16, 2007 kl. 13:12

Jeg savner Tiger Tunes. Meget.

Mette F
October 16, 2007 kl. 20:10

Tak Frekvens – der kom “Absolutely Worthless Compared to Important Books” lige frem fra gemmerne ;-)

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS