Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugens udgivelser (Efterklang-Parades)

Denne uge har budt på en del interessante udgivelser, hvoraf vi har valgt 2 danske og 2 svenske af slagsen.

Efterklang: “Parades”
Alle fra Stylus Magazine til Emodreng & Indiepige synes godt om den nye skive fra Efterklang. Politiken beskriver albummet som en verden, hvor “det hele glitrer, drypper, filtrer og stråler i alverdens strålende, kølige farver”, og Gaffa kalder “Parades” “næsten skræmmende gennemarbejdet.” Albummets anden skæring, Mirador, var i øvrigt ugens video her på Frekvens i sidste uge.

The Floor Is Made Of Lava: “All Juice No Fruit”
Stytzer, som i fredags debuterede med sin egen klumme her på Frekvens, brugte sidste uge på at fejre det nye album fra The Floor Is Made Of Lava på sin personlige musikblog Hits in the Car. Og med god grund, for det er et godt album, bandet har fået skruet sammen. Fik du ikke stillet tørsten med de fem numre, Stytzer stillede til rådighed, så kan du nu streame hele albummet på The Lavas MySpace. Gaffa siger god for den. Det samme gør Soundvenue.

The Hives: “The Black And White Album”
De svenske medier forsøgte kort at fremprovokere deres helt egen Kanye/50 Cent-battle, da det blev klart, at to af de helt store svenske bands begge havde valgt at udgive albums på den samme dato. Det slag blev dog vundet af Kent med flere længder, men det betyder ikke, at The Hives har lavet et dårligt album. Soundvenue giver 4 stjerner, og både NME (bladudgaven) og BBC har de helt store superlativer fremme. Det samme har Gaffa, der kvitterer med hele 5 stjerner.

Kent: “Tillbaka Till Samtiden”
Her på Frekvens havde man glædet sig til at lægge øre til Kents seneste udspil, men man blev desværre skuffet. Det fremgik også af anmeldelsen, som fik en enkelt svensk musikfan til at hvæse “Danskjävlar!!”, og senere blev vi indblandet i et påstået dansk pressekomplot mod svenske artister, som bl.a. fik producer Joshua til at råbe “Jantelov” og true med at flytte til Sverige. Det tager vi med. De svenske medier er generelt glade for pladen (9/10 på Dagens Skiva, 4 hvepse i Expressen og 5/5 i Göteborgs-Posten), mens Soundvenue, som jo godt nok er dansk, giver den 3 stjerner. Lyt til to af albummets bedste numre, Ingenting og Columbus, hos dr.dk.

Jimmy Eat World: “Chase This Light”
Sidste uge blev det vist lovet, at denne uge ville blive en ren dansk/svensk omgang, men det skal da lige skydes ind, at amerikanske Jimmy Eat World netop har udgivet et nyt album. “Chase This Light” modtager fine anmeldelser de fleste steder, men Gaffa kunne nu godt tænke sig, at bandet fandt energien og de gode melodier frem igen. All Music Guide er enige.

Det var det. Næste uge kaster vi bl.a. et blik på den nye Baby Woodrose.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
stytzer
October 17, 2007 kl. 8:24

Må erkende, at jeg har umanerlig svært ved at forstå, hvorfor Joshua blander janteloven ind i debatten!

Anders O
October 17, 2007 kl. 8:35

Ja, den kommentar virker noget malplaceret. Det er selvfølgelig irriterende, når noget, man er stolt af, ikke falder i andres smag, men sådan er gamet. Og så er albummet jo ikke engang blevet decideret slagtet nogen steder.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS