Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Frekvens lytter til… (Uge 42)

Anders: Kent: “Tillbaka Till Samtiden”
Jeg forsøger stadigvæk at få Kents nye album til at give mening, men jeg er desværre ret sikker på, at den inden længe får lov til at stå og samle støv ved siden af “Vapen & Ammunition”.

Søren: Maritime – “Heresy and the Hotel Choir”
Sidste år lyttede jeg rigtig meget til Maritimes “We The Vehicles”, så det kom som lidt af en overraskelse for mig, at jeg totalt havde overset udgivelsen af “Heresy and the Hotel Choir” i starten af måneden. Nå, jeg fandt den i morges, og der var hæderlige – omend ikke prangende – anmeldelser fra Pitchfork og Stylus, så jeg skyndte mig at samle den op. Indtil videre er jeg ikke helt overbevist, men den får et par roteringer mere, før jeg tager endeligt stilling.

John: Led Zeppelin – “Led Zeppelin II”
Det er jo en klassisker og et mesterværk, og i denne uge har den fået en hel del rotationer på kontoret. Der er desværre ingen, der laver plader med så meget overskud og luft længere, hvor alle fire medlemmer er virtuoser, og alligevel giver hinanden masser af plads til folde sig ud uden at det hele mudrer sammen. Og så indeholder pladen jo også lige to af verdens bedste riffs, Whole Lotta Love, og Heartbreaker, hvilket jo er ganske godt gået.

Kristian: Reverend And The Makers – “The State Of Things”
Just hjemvendt fra London hvor jeg har lyttet en del til denne plade. Jeg købte den uden at kende et eneste nummer og kun udfra en svag erindring om positiv omtale i NME, men den er virkelig god. Alex Turner fra Arctic Monkeys har været med til at skrive en del af numrene, og spiller også lidt med, men det lyder faktisk mere som The Faint end Arctic Monkeys. Elektrisk, dansevenligt og catchy fra første gennemlytning. Nu er jeg klar til at kaste mig over Kent.

Stytzer: Kent – “Tillbaka casino online Till Samtiden”
Selvom Frekvens.dk”s anmeldelse af albummet var mildt sagt lunken, bliver jeg ved med at lytte, for jeg VIL kunne lide albummet. Og efter snart 10 gennemlytninger føler jeg, at jeg er tæt på at knække koden for lidt efter lidt fremstår såvel de enkelte sange som albummet som helhed stærkere og stærkere.

Roy: Metallica – “…And Justice For All.”
Det er en klassiker, og noget af det første heavy metal jeg hørte for alvor. Grunden til at jeg hører den for tiden, er dog ganske enkelt at den er god at cykle til, når man skal finde dagens sidste energi. Turen fra Risskov til Skejby får et ordentligt pift, og jeg er ret sikker på at Michael Rasmussen kunne have vundet touren uden epo, hvis han fik lov at høre Blackened på repeat.

Peter: Radiohead – “In Rainbows”
Ja der er ikke så meget at sige, jeg synes igen de har lavet en rigtig fed plade – eller en plade er det jo ikke, men I ved hvad jeg mener. Højdepunktet er klart nummeret House of Cards. Næste skridt må være at bestemme sig for om man skal gå hele vejen og bestille box-sættet.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
stytzer
October 18, 2007 kl. 8:16

@Anders: “Och jag vet att du vet jag har rätt.
Jag har rätt, du har fel.” ;)

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS