Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Snyd dig til en årsliste

Det måtte jo komme…et indlæg om årets bedste plader.

Sidste år publicerede The Catbirdseat et cheat sheet over de bedste/mest hypede albums i 2006, hvorfra man kunne håndplukke de albums, man fandt mest egnede til sin egen liste.

Stuntet gentages naturligvis i år, og blandt topplaceringerne finder man The National, Arcade Fire, Animal Collective, Panda Bear og Andrew Bird, og Wildcard-sektionen er blevet udvidet med morsomme kategorier som “Bonus Pitchfork Points” og “Not Even Released Yet, But online casino Is, Nonetheless, Guaranteed To Make Your List”.

En sådan liste er naturligvis en ironisk kommentar til alle de best of-lister, der popper op på nettets mange musiksites, når året begynder at nærme sig sin afslutning – den ene mere cool og smart end den anden.

Frekvens kan med slet skjult stolthed konstatere, at ingen af de nævnte albums fra sidste års liste fandt vej til vores, da vi evaluerede musiksæsonen 2006. Helt så nemt bliver det vist ikke i år.

Er dit favoritalbum at finde på listen, eller er du så cool, at du kan reservere førstepladsen til et album, alle os andre har overset?

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS