Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Prins Abdulla af Bahrain på nakken af Michael Jackson

Okay, jeg er jo nødt til at skrive den her. Jeg bor i Bahrain, og i en kort periode delte vi det lille land med Michael Jackson. Den lokale Prins, Abdulla Al-Khalifa af Bahrain, var vældig flink og venskabelig overfor The King of Pop.

Ifølge Fox News – selvfølgelig ikke ligefrem en pålidelig kilde – har Prinsen lavet en aftale med Wacko Jacko om to plader, et broadway show og en bog. Siden da er Mr. Jackson fortsat videre til Paris, men først efter at have taget imod et forskud på 7 millioner dollars.

Det lyder til, vi bliver nødt til at gå “Middle Eastern on his ass”, hvis han nogensinde vender tilbage til regionen, men det er der selvfølgelig ikke den store sandsynlighed for han gør.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS