Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Wild Light varmer op for Arcade Fire

Arcade Fire offentliggjorde i går på deres hjemmeside, at det bliver det amerikanske band Wild Light, der får tjansen som opvarmning på hele den europæiske del af Arcade Fires tour. Tidligere har LCD Soundsystem haft æren, og til den aflyste koncert i marts i år var det meningen, at Patrick Wolf skulle fungere som support. Set i det lys, må undertegnede erklære sig en lille smule skuffet – men på den anden side, så ved jeg absolut intet om Wild Light. Et hurtigt lyt på deres myspace, viser dog ikke så meget andet en almindelig indie pop/rock som det er hørt alt for mange gange før.

Men det skal ikke tage modet fra alle os, der har set frem til den her koncert rigtig længe. I den forgangne uge tog Arcade Fire en tur forbi Bruce Springsteens koncert i Ottowa, og for at bruge ventetiden kan man jo passende nyde dette samarbejde på Arcade Fires Keep the Car Running – læg specielt mærke til kameraholderens slet skjulte begejstring.


 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS