Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Nyt Nas-album med kontroversiel titel

(Nasty) Nas har aldrig formået at leve op til debutalbummet “Illmatic” fra 1994, men det må også være svært, da netop det album rangerer blandt de ypperste indenfor genren.

Dette har nu ikke betydet så meget for Nas’ fjæs i medierne, idet hans årelange fight med Jay-Z har sikret ham masser af TV-tid og forsider i diverse hiphopmagasiner.

Nu er Nas snart klar med opfølgeren til sidste års “Hip Hop Is Dead”, og her, et par måneder før udgivelsen rammer gaden, er den kontroversielle rapper i medierne igen. Denne gang gælder det albummets titel “Nigga”, som er blevet angrebet fra flere kanter. Nu skriver MTV.com, at Nas i det lys har valgt at ændre titlen til “Nigger”, som ifølge Nas selv vil være med til at bagatellisere det negativt ladede ord.

Han forklarer:

“You see how white boys ain’t mad at ‘cracker’ ’cause it don’t have the same [sting] as ‘nigger’? I want ‘nigger’ to have less meaning [than] ‘cracker. […]We’re taking power from the word.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
October 19, 2007 kl. 10:31

Så han ændrede titlen fra “Nigga” til “Nigger”, fordi det skulle gøre det mindre negativt ladet? Det går vist over min forstand, hvordan det giver mening.

Under alle omstændigheder er det jo godt at se, at Nas ikke har storhedsvanvid, men blot føler sig sikker på, at han kan ændre folks opfattelse af det engelske sprog.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS