Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Støj på Frekvensen

Port LargoAnother State Of Mind
Ugens dårligste nyhed var uden tvivl beskeden om, at århusianske Port Largo er gået i opløsning. Men musikken lever videre og dette nummer produceret af Carsten Heller lyder som en herlig elektronisk og poppet udgave af Mew.
Download som mp3: Another State Of Mind

Us With MillionsRosebud
Jeg indrømmer gerne, at jeg har en stor kærlighed for mange af de bands, som Gaffa har valgt til månedens demo, og Us With Millions er endnu et af slagsen. Bandet er sikkert træt af, at jeg sammenligner dem med Band of Horses, men det er altså svært at lade være!
Download som mp3: Rosebud

SiberianBelgian Beer and Catholic Girls
Amerikansk band der, som så mange andre, lyder som en blanding af Editors og Interpol. Så, bortset fra titlen, er det hverken specielt originalt eller innovativt, men alligevel utroligt fængende!
Download som mp3: Belgian Beer and Catholic Girls

The William BlakesViolent God
Første udspil fra The William Blakes’ debut album “Wayne Coyne”, der vil blive udsendt på det nye danske pladeselskab Speed Of Sound. Lyt og forestil dig at Arcade Fire møder Talking Heads og The Flaming Lips.
Download som mp3: Violent God

Ether AuraTwist
Fundet frem fra arkivet på grund af Anders’ indlæg om årslister. Albummet “Before We Could Sing” fra det shoegaze inspirerede Detroit band Ether Aura ender med sikkerhed højt på min personlige årsliste og energiudladningen Twist fra albummet er for mig et af årets absolutte højdepunkter.
Download som mp3: Twist

Alle ovennævnte numre har tidligere været præsenteret på bloggen Hits In The Car.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Roy
October 19, 2007 kl. 16:41

Hvis man kalder sig selv The William Blakes, og laver en plade kaldet Wayne Coyne, kan man for min skyld lave en plade hvor man tæver babysæler med beriget plutonium – man vil stadig automatisk blive mit nye yndlingsband. Best names ever!

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS