Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ilanguaq Lumholt og Thomas Stengaard udgør den danske duo The Benefits, der lige nu befinder sig i Los Angeles for at indspille materiale til deres kommende debutplade. Gruppen har for nylig underskrevet en pladekontrakt med det amerikanske pladeselskab Universal, hvilket kom i stand efter selskabet så videoen til sangen Physical.

Sangen er catchy r’n'b med en popkant og en sans for humor, man sjældent ser i de amerikanske videoer i samme genrer. Og så skader det nok heller ikke at modellerne Sarah Louise Christiansen og Jackie Navarro medvirker i videoen sammen med to andre modeller.

Videoen kan i øjeblikket ses i mere end 14.000 amerikanske biografer som en del af en underholdsningspakke, der afvikles inden filmen går i gang. Samtidig er videoen blevet set omkring 300.000 gange på YouTube, så sammenlagt er det en seriøs eksponering for de to danske gutter.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Mark Jensen
October 20, 2007 kl. 18:00

Hey.

Jeg har gået på Handelshøjskolen i København sammen med Ilang og han skriver jævnligt hjem om hvad han oplever i LA, og hvis I er imponerede over hvor stærkt det er gået for et fuldstændig ukendt band fra Danmark, så skulle I prøve at tale med drengene selv :) De er helt uforstående overfor den eksponering de har fået, for nummeret er bare lavet i en 2-værelses på Amager og videoen er optaget over en weekend med hjælp fra nogle venner!

Musikken er måske ikke helt så meget min stil, men catchy er det i hvert fald, og det er sgu vildt de er blevet signet på det ene track!

Søren
October 20, 2007 kl. 18:54

@Mark – Hvis du har kontakt til gutterne, kan du jo nævne, at vi gerne vil sende et par spørgsmål, så vi kan lave en lille stemningsrapport fra L.A. til Frekvens.

Mark Jensen
October 22, 2007 kl. 15:28

Hey.

Jeg har skrevet til Ilang nu, så han giver lyd fra sig hvis de finder tid til at give en update.

Mark.

Søren
October 22, 2007 kl. 15:33

@Mark – det er fremragende. Vi havde også en direkte kontakt, viste det sig. Vi ser hvad der sker.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS