Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugen der gik på Frekvens (uge 42)

Vi startede ugen med at kigge på hvor The Unbelievable Truth var blevet af.

Vi anmeldte Kents “Tillbaka till samtiden”. Vores og andre danske mediers lidt lunkne anmeldelser, faldt ikke i de danske Kent fans’ smag. Der var ild i diverse Kent debatfora, og vi blev kendt medskyldige i at være både misundelige, have mindreværdskompleker og være med til at holde janteloven i hævd. Hmmm, lidt svært at forstå, men vi kan ihvertfald konstatere, at vi kom til at træde nogen over tæerne.

Som altid kiggede vi på hvad vi lytter til øjeblikket. Der blev sjovt nok lyttet til masser af Kent, sammen med nye skiver fra Maritime, Reverend And The Makers og Radiohead. Der blev også plads til et par klassikere fra Led Zeppelin og Metallica.

Ugens Frekvens favoritter var om korte sange, numre på under 2½ minut. Vi fandt allesammen ud af, at der er masser af forrygende numre at vælge imellem, selvom man er tvunget til at begrænse sig til den korte varighed. Vi fandt favoritter fra The Smiths, The Zombies, Blur, Neil Young, Slipknot og Lloyd Cole. Pernille kunne også i kommentarerne konstatere, at det var ganske let at sætte en Top 10 sammen.

Vi havde en ny omgang Støj på Frekvensen, med ny og god musik at lytte til, anbefalet af Styzer fra Hits In The Car.

Endelig var Kristian en tur i England, hvor han fik lejlighed til at interviewe Sheffield bandet Harrisons. De kunne blandt andet fortælle om deres erfaringer med Danmark, og give deres ærlige mening om musikmagasinet NME. Til gengæld nævnte de slet ikke noget om den danske skuespiller, der har en prominent rolle i deres video til Monday’s Arms.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS