Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Mens vi venter på nyt fra Spleen United

Det er efterhånden to år siden “Godspeed Into the Mainstream” udkom, og her på Frekvens ser vi meget frem til, at høre nyt fra Spleen United. Et forsigtigt gæt er, at der kommer et nyt album først i 2008, men måske kan man høre smagsprøver i næste måned, hvor bandet drager på en kort turné, der bringer dem forbi København, Aalborg og Århus. Hvis man ikke kan vente så længe, har bandet lagt et par remixes af gamle numre ud til gratis download på deres myspaceside. Der er tale om She Falls In Love With Machine remixet af VHS or Beta og Street Fighter, der har været i hænderne på Broken Spindles, der er et alias for The Faints Joel Peterson.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
October 22, 2007 kl. 12:01

Det er lige kommet frem i dag, at JaConfetti er Special Guest til de tre Spanking New Music-koncerter.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS