Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Tirsdag 23. oktober
Ugen starter med fornemt besøg når den tidl. Suede og The Tears frontmand Brett Anderson gæster Vega. Koncerten burde blive en helt særlig oplevelse, da den kommer til at foregå akustisk for et siddende publikum, og i modsætning til tiden med The Tears, har den gode Brett ikke så travlt med at lægge afstand til sin fortid, så udover sange fra den aktuelle solo-debut, kan man også forvente både Suede og The Tears numre. Der er kun få billetter tilbage.

Onsdag 24. oktober
Brett Anderson spiller i Musikhuset i Århus.

Verdens bedste live band kommer til Danmark på onsdag, ihvertfald hvis man skal tro det engelske Q Magazine, som til deres netop overståede awardshow gav Muse den ærefulde titel. Muse spiller i Forum og koncerten er udsolgt.

Torsdag 25. oktober
På torsdag er der “Spil dansk dag” så der burde være rig mulighed for at støve en koncert op med et dansksproget band. På Studenterhuset i Århus kan man f.eks. se Sterling.

Vega har de dog valgt at se over på den anden side af Øresund og booket de svenske glam-rockere The Ark, de tager så til gengæld de ligeså svenske men meget kønnere (og bedre) piger i Sahara Hotnights med som opvarmning.

Fredag 26. oktober
Det brasilianske baile funk orkester Bonde de Role spiller på Vega så der skulle være garanti for en god fest.

Danske Blue Foundation har netop udsendt et nyt album til stor ros. Det følger de op med en turné som tager dem rundt i hele Skandinavien, på fredag spiller de på Voxhall.

Lørdag 27. oktober
Soundvenue startede i sidste weekend deres “Soundvenue Tour” hvor The Floor is Made of Lava, Turboweekend og DØD er på plakaten. På lørdag rammer de Voxhall.

Det er også på lørdag at Frekvens redaktionen lufter pladesamlingen til Klub StöjSway i Århus, så kom forbi og drik en øl med os.

Søndag 28. oktober
Frekvens redaktionen har tømmermænd, men det der er vigtigere er at den amerikanske country sangerinde Lucinda Williams giver sin første koncert på dansk grund nogensinde, det sker på Vega og der er stadig få billetter tilbage.

Næste Uge
Næste uge byder bl.a. på Kurt Wagner, Recession festival og endnu en Lucinda Williams koncert.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Henrik Hansen
October 22, 2007 kl. 23:16

i glemmer da lidt Aalborg i den liste her.. men det er måske med vilje ? Blue Foundation tager eks. til Aalborg på lørdag.. http://www.studenterhuset.dk

Peter
October 23, 2007 kl. 0:15

@ Henrik -Aalborg er ikke glemt, men ja vi tager udgangspunkt i Aarhus først og fremmest og så de lidt større ting i København. Med eksemplet Blue Foundation så skriver vi at de er på tour og så kan folk tjekke op på hvornår de lige rammer deres by.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS