Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

De nye Eels-skiver

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Eels nyder stor respekt her på redaktionen. Derfor blev nyheden om en Greatest Hits plade kun modtaget med et lille beskedent nik. Hvad skal man med et opsamlingsalbum, når nu man ejer alle pladerne i forvejen?

Dermed ikke sagt, at der ikke er noget at komme efter på albummet. På “Meet the Eels – Essential Eels” får man en dvd med, som indeholder samtlige videoer fra bandet + en enkelt livevideo. De fleste af disse videoer har bestemt ikke været i heavy rotation hos hverken MTV eller VH-1, så det bliver nok et første møde for mange fans’ vedkommende (se den fantastiske video til Hey Man (Now You’re Really Living) nedenfor.)

Men “Meet the Eels” er ikke det eneste album fra E’s hånd i denne omgang. Der kommer nemlig også en mere interessant opsamling, “Useless Trinkets”, hvorpå du finder b-sider, sjældenheder og en dvd med Eels’ optræden på Lollapalooza 2006.

Desværre udkommer de 2 albums først til januar, så hvis du havde glædet dig til at gå julen i møde til tonerne af Christmas Is Going To The Dogs og Everything’s Gonna Be Cool This Christmas, så må du søge andetsteds.

Mere info om de to udgivelser findes på Eels’ officielle hjemmeside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS