Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugens udgivelser (uge 43)

Vi har vist allerede skrevet nok om Band of Horses” nyeste skive, så selvom den udkom i Europa i går, så har vi valgt at lægge vores energi andetsteds. Her kommer lidt omtale af 5 udgivelser, der alle udkommer i denne uge.

Baby Woodrose: “Chasing Rainbows”
Man kan et lille stykke tid endnu streame hele det nye album med Baby Woodrose på deres MySpace. Det er ganske udemærket, og Gaffa og Ekstra Bladet belønner begge albummet med fire stjerner, mens Soundvenue er endnu vildere med det og slynger fem stjerner efter “Chasing Rainbows”. Politikens Erik Jensen deler fem stjerner ud og sammenligner bandet med både gartnere og politikere.

Coheed and Cambria: “No World For Tomorrow”
Vi fortsætter i genren “rockmusik med dybe rødder i fortidens stilarter.” Amerikanske Coheed and Cambria er tilbage med endnu et konceptalbum, der indgår som en del i den albumficerede saga “The Amory Wars”. Gaffa giver fire stjerner, Rolling Stone tre en halv, og Virgin Media skriver, at albummet er en “appealing addition to the prog canon,” og belønner “No World For Tomorrow” med fire stjerner.

Dave Gahan: “Hourglass”
Thomas Treo? Don”t get me started on Thomas Treo! Nå, det har vi allerede skrevet om. Ellers har anmelderne taget godt imod det andet soloudspil fra Depeche Modes frontmand. Soundvenue giver fem stjerner (“fuld valuta for pengene”), Gaffa fire (“en torn i øjet på Martin Gore”), Politiken fire (“et velskænket timeglas”), mens Rolling Stone kun har The clash came just hours after justin-bieber-news.info said he was “getting better” following breathing problems he suffered during the previous night’s concert. fundet tre stjerner frem. Lyt til et par numre på Gahans MySpace.

I Got You On Tape: “2″
Sjovt nok har Jacob Bellens’ sideprojekt Murder tiltrukket sig mere opmærksomhed end de ting, han har lavet med I Got You On Tape, men “2″ er nu ifølge anmelderne en ganske udmærket plade. Gaffa giver tre stjerner og roser især guitarspillet, mens Soundvenue svinger sig op på fire og kalder albummet for “et vellykket værk.” Der er masser af numre på MySpace at kaste sig over.

Róisín Murphy: “Overpowered”
Róisín Murphy har netop været i Danmark for at give to koncerter i henholdsvis Århus og København, og den tidligere Moloko-sangerinde får pæne ord med på vejen. Det samme gør hendes nye album, som i Gaffa (fire stjerner) bliver kaldt “gennemført britisk håndværk.” The Observer skamroser albummet, og Pitchfork og Yahoo! Music holder sig heller ikke tilbage med karaktererne. Sidstnævnte udnytter i øvrigt også lejligheden til at rakke lidt ned på ligesindede sangerinder som Kylie, Britney, Gwen og Thom (Yorke that is.)

Det var det. Næste uge ser lidt tynd ud mht. nye udgivelser, men mon ikke vi finder frem til fem værdige et eller andet sted?

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS