Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Rolling Stones udgiver plade på USB

Der var engang man købte musik på vinylplader, og kunne få tid til at gå med at studere alle coverets små finesser, samt læse takkelister og credits. Hvem har for eksempel ikke studeret hieroglyfferne på Iron Maidens “Powerslave” med lup, for at finde små skjulte beskeder? Jeg ved, jeg har.

Rolling Stones har i hvert fald alderen til at kunne huske den slags, men det holder dem ikke tilbage fra nu, som de første i England, at udgive et album på et memory card. Rolled Gold+, som pladen hedder, kommer til at indeholde alle de samme numre som “Rolled Gold” fra 1975, samt 12 andre sange.

Nu skal vi dog ikke helt male fanden på væggen, og udpege Stones til bandet som dræbte det visuelle aspekt af musikudgivelser, for albummet bliver også udgivet som dobbelt cd, komplet med linernotes og hele skidtet, for os gamle konservative typer.

Det skal dog hurtigt indskydes, at Bob Marley allerede har udgivet opsamlingen Exodus på USB i USA, men til hans forsvar kan man sige at han ikke havde så meget at skulle have sagt i den sag.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Frank H M
October 24, 2007 kl. 14:26

He, den med Iron Maiden og Powerslave kan jeg nikke genkendende til. :o)

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS